21 Şubat 2012 Salı

‘Üniversite’nin logosu Erdoğan’ın imzası olsun’


Önce adı, şimdi logosu…

Rize Üniversitesi’nin adının "Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi" olarak değiştirilmesi kararı TBMM’ye onay için gönderilirken, Rize’de bu kez de üniversitenin yeni logosu için arayış başladı. Rize Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Mustafa Çakır, logonun Başbakan Erdoğan’ın imzası olmasını önerdi.

Kentte 2006 yılında kurulan Rize Üniversitesi’nin isminin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak değiştirilmesi için üniversite senatosunun aldığı karar YÖK Genel Kurulu’ndan geçtikten sonra onay için TBMM’ ye gönderildi. Onayın ardından Recep Tayip Erdoğan Üniversitesi adını alacak Rize Üniversitesi’nin kentin yeşil doğası ve çayı ile Karadeniz’den esinlenerek tasarlanan mevcut logosunun da değiştirilmesi kararı alındı. Bu yönde Rize Üniversite’si heyetinin Başbakan Erdoğan’dan da "olur" aldıkları belirtildi.

LOGO ERDOĞAN’IN İMZASI OLSUN

Rize Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Sekreteri Mustafa Çakır, logo için çeşitli kurumların çalışma yaptığını kendisinin de bu yönde bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Çakır, "Logo için çeşitli kesimler farklı önerilerde bulunuyor. Benim önerim de Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası oldu. Bu bir fikirdir. Ben de fikrimi belirttim" diye konuştu. (Posta)


Demokrat Haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder