20 Mayıs 2012 Pazar

Sosyalistlerin Meclisinden Antakya'da Suriye paneli


Sosyalistlerin Meclis tarafından yapılan basın açıklamasında Suriye'ye dönük savaş kışkırtıcısı kampanyalara karşı 19 Mayıs tarihinde Antakya'da bir panel düzenleneceği bildirildi.




Sosyalistlerin Meclis tarafından yapılan basın açıklamasında Suriye'ye dönük savaş kışkırtıcısı kampanyalara karşı 19 Mayıs tarihinde Antakya'da bir panel düzenleneceği bildirildi. Açıklamada AKP hükümetinin Suriye karşıtı ve savaş kışkırtıcısı kampanyaları kınanırken, bu tavrın ülkemizi ve bölge halklarını büyük bir tehlikeye attığına dikkat çekildi.

"Suriye'deki gelişmeleri nasıl anlamalı? Türkiye ne yapmalı?" başlıklı panel 19 Mayıs Cumartesi günü saat 16:00'da Antakya'da bulunan Nahırlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde yapılacak. Panelin katılımcıları ise şöyle: Ahmet Abakay, Sosyalistlerin Meclisi Üyesi, Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı; Aydemir Güler, TKP Merkez Komite üyesi, Sosyalistlerin Meclisi üyesi; Çetin Yiğenoğlu, yazar, Sosyalistlerin Meclisi üyesi; Erhan Nalçacı, TKP Merkez Komite üyesi, Sosyalistlerin Meclisi üyesi; Mehmet Karasu, Türkiye Yazarlar Sendikası Antakya Temsilcisi.



(soL - Haber Merkezi)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder